Wie zijn wij

Wij zijn Tim Koster, Thomas van den Hoeven, Jasper van der Horst en Jasper van den Ham en wij willen ons inzetten voor betere skateparken in Amersfoort. Te beginnen met skatepark Vathorst, wat ronduit té onveilig is geworden om te gebruiken.

Wat doen wij dagelijks

Samen proberen wij te kijken naar de nodige oplossingen of connecties om Amersfoort te voorzien van skateparken die bij de tijd horen. Heb jij of ken jij mensen die ons hierbij zouden kunnen helpen, laat het ons weten.

Meer dan 15 jaar

Kennis en ervaring in en rondom de skate cultuur in Nederland.

Lokaal

Opgegroeid in Amersfoort en de veranderingen in parken door de jaren meegemaakt. Hierdoor weten wij wat wel en niet goed gegaan is.

Toekomst

Wij hopen de skate jeugd van Amersfoort in de toekomst skate locaties te bieden die meer bij de tijd passen.

Jasper van den Ham
Voorzitter

Ik ben Jasper van den Ham, verpleegkundige en skateboard al ruim vijftien jaar in en rond Amersfoort. Ik wil werken aan een toekomst waarin zo veel mogelijk mensen actief kunnen worden in veilige en goed vormgegeven skate locaties.

Tim Koster
Bestuurslid

Ik ben Tim Koster, mede-eigenaar van het skateboard magazine: Flatspot. Ik doe al meer dan vijftien jaar verslaglegging van skate evenementen over de hele wereld.

Jasper van der Horst
Secretaris

Ik ben Jasper van der Horst, beheerder van indoor skatepark ‘De Skate Centrale‘. Ik ben een vertegenwoordiger van de Amersfoortse skatescene en wil mij daarom inzetten voor de community die mij persoonlijk zoveel geboden heeft.

Thomas van den Hoeven
Penningmeester

Gepassioneerd skateboarder. Door te hebben geleefd en geskate in verschillende landen over de wereld, weet ik wat mensen bij elkaar brengt en wat een goede skate locatie inhoudt.